CONDITIE OPBOUW

Heb jij altijd al een keer willen beginnen met hardlopen of met bootcamp, maar je conditie is verre van goed. Wil jij graag een steuntje in de rug van een gediplomeerde coach en de gezelligheid van een groep. Staat er een nieuw seizoen voor de deur en wil je snel je conditie op peil krijgen.

Vanaf 15 januari is het mogelijk om in 10 weken je basis conditie en kracht op peil brengen. Daarna kun je eventueel bij de bootcamp in te stromen, of verder opbouwen met hardlopen.

Je kunt kiezen voor het ochtend of avond programma en krijgt 2 lessen per week. Dit programma kost eenmalig €60,- en heeft als bonus 2 gratis lessen bootcamp.

10 weken conditie training

Maandag- & Woensdag of Dinsdag & Donderdag van 09.00 tot 10.00
Startdatum Maandag 14 januari
60,- euro
per persoon
Maandag en Woensdagavond van 18.00 tot 19.00
Startdatum Maandag 14 januari
60,- euro
per persoon

PERSONAL OUTDOOR TRAINING

Wil je graag 1 op 1 training omdat je alle aandacht van je trainer wilt hebben voor een maximaal resultaat. Wil je graag samen met je partner of vriend(in) je lichaam weer in vorm krijgen en elkaar te kunnen motiveren en stimuleren.

Vanaf September kun je bij mij terecht en gaan wij samen aan de slag om jouw doel(en) te halen. De eerste les is gratis en geeft mij de gelegenheid om te kijken hoe het met jou fysiek is gesteld. Deze les verplicht je tot niets, dus meld je gewoon aan.

De lessen worden altijd buiten gegeven. Dit is vooral om ook je mentale weerbaarheid een boost te geven. Ook wissel ik regelmatig van locatie om de trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Met sporten kun je uitstekend je conditie op peil krijgen en je spierkracht laten toenemen. Maar wil je bijvoorbeeld afvallen of meer spiermassa krijgen, dan is voeding ook heel belangrijk. Daarom zit er voor elke deelnemer een voedingsplan op maat bij.

De training is in principe een keer in de week op een vast tijdstip, maar kan in overleg of bij ziekte uiteraard worden verschoven. In de weken dat je een training krijgt mag je gratis deelnemen aan de groepslessen die ik geef.

Personal Training
Elke week 1 les
250,- euro
10 Lessen
Personal Duo Training
Elke week 1 les
350,- euro
10 Lessen