VOEDINGCOACH

Vol van Eten is het bedrijf van gewichtsconsulent Gijs Koppe. Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar meer energie in hun leven. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt gaan leven of gewoon wat fitter wilt worden. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en laat je gezondheid testen.

VERGOEDING

Als consulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit betekend dat mijn diensten soms geheel of gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekering. Het voordeel van een vergoeding is dat deze niet ten laste komt van uw eigen risico. Iedereen mag zonder verwijzing van de huisarts gebruik maken van een gewichtsconsulent. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekering ook vergoed.

VOEDING & ADVIES

VOEDINGSADVIES
€ 25,-
Per persoon

Een persoonlijk advies op basis van gezonde voeding. Inclusief beweegadvies.

VOEDINGSADVIES + CONSULT
€ 50,-
Per persoon of duo (10€ toeslag)

Persoonlijk voedingsadvies met 1 consult (Meten/Wegen/bodyscan)

VOEDINGSPLAN
€ 75,-
Per persoon

Persoonlijk voedingsplan met een 4 weken menu met recepten. Inclusief 4 consulten. (Meten & Wegen)

VOEDINGPLAN OP MAAT

Een voedingsplan van vol van eten is altijd voor iedereen op maat gemaakt. Het plan is voor jou persoonlijk op maat gemaakt, en bestaat uit een volledig uitgeschreven 4 weken plan met gezonde en makkelijk te maken heerlijke recepten. Het hele gezin kan er van mee eten.

Ik houd rekening met alle factoren die van invloed kunnen zijn op je eetpatroon. Denk hierbij aan bv lengte, leeftijd, persoonlijke doelen en/of voorkeuren.

Het plan bevat uitsluitend gezonde voeding en bevat uiteraard geen voeding die jij niet lust of mag eten. Dit voedingsplan is een eenmalige investering in jou gezondheid