Pakketdienst

Frisse start pakket 2016

Het is altijd verstandig om beter op je voeding te gaan letten of wat aan je overgewicht te gaan doen. Toch hebben veel mensen de behoefte om juist in het nieuwe jaar hier aan te beginnen. Eerst lekker volproppen en dan als een gek gaan lijnen, vervolgens de hele dag honger hebben en zo chagrijnig als een malle. Het zal dan ook vaak niet lang duren voor je weer in je oude patroon terugvalt. Weer een kans verkeken. Volgend jaar beter.

Laat ik nu een programma hebben bedacht, om mensen die echt gezonder willen gaan leven, een mogelijkheid te bieden dit dan ook te doen. Het frisse start pakket is het totaal pakket met persoonlijke begeleiding van een kei op het gebied van gezonde voeding en beweging.

Het pakket bestaat uit:

INTAKE GESPREK
Gesprek waarin wij met elkaar kennismaken. Mocht je er vervolgens nog van afzien dan kan dat vrijblijvend. Wil je het pakket afnemen, dan maken we een planning voor de vervolgconsulten. Ook vullen we samen een vragenlijst in waarmee ik een voedingsplan voor je zal uitwerken.
VOEDINGS- EN BEWEEGADVIES
Voedingsplan voor vier weken die bestaat uit normale gezonde voeding in de juiste hoeveelheden. Verder een persoonlijk advies waarin ik jouw verbeterpunten naar aanleiding van jouw eetpatroon aangeef. Ook zal ik daar waar nodig een beweegadvies meegeven.
RECEPTEN

Deze recepten zijn door mij zelf allemaal zo aangepast dat ze in een verantwoord eetpatroon passen. De ingrediënten bestaan voornamelijk uit gezonde verse producten. Geen moeilijke culinaire hoogstandjes, maar normale voedzame maaltijden met alledaagse producten.

KOOKWORKSHOP

Samen bereiden we een of meer recepten die in het voedingsplan staan. Jij doet zelf de inkopen, dus je kunt zelf bepalen wat je wilt koken. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur en is bij jouw thuis.

2 CONSULTEN

In deze gesprekken bespreken we de behaalde resultaten en gaan we dieper op het voedingsplan in met extra aandacht voor eventuele valkuilen. Ook krijg je les in label lezen.

BEGELEID BEWEGEN
Twee keer in de week, op maandag en woensdag van 9 uur tot 10 uur, kun je samen met mij wandelen. De afstand is ongeveer 5 km. Deze wandelingen gaan altijd door, ook bij slecht weer. Na het afnemen van het pakket zijn deze blijvend kosteloos te volgen.

Extra info

Schrijf je nu in en je kunt in januari starten.

Consulten/workshops zijn ook 's avonds en in het weekend mogelijk.

De duur van dit pakket is acht weken, langer kan natuurlijk ook.

Liever met twee personen tegelijk het pakket afnemen, geen probleem. Je krijgt dan beiden nog extra 10% korting ook. 

De kosten voor dit geweldige pakket is slechts €150,- 

Voor deelnemers buiten Losser worden minimale reiskosten in rekening gebracht.

Voor vragen of meer info

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp
Frisse start pakket

Uw bericht

Bellen mag natuurlijk ook