BOOTCAMP OUTDOOR TRAINING

Wil jij lekker buiten trainen en niet aan een abonnement vast zitten? Actief bewegen in groepsverband om conditie en kracht op te bouwen om sterker en gezonder te worden? Bijna elke dag kun je op verschillende locaties in Losser en omstreken terecht, om jezelf uit te dagen. Onder leiding van een trainer die, niet alleen het uiterste uit jezelf probeert te halen, maar ook zorgt voor plezier tijdens de trainingen.

Bootcamp is een spierversterkende training uitgevoerd in teamverband onder begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense trainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

TRAINING LOCATIES

OCHTEND TRAINING LOSSER

Tijdens mijn ochtend trainingen maak ik veel gebruik van oefeningen met het lichaamseigen gewicht, natuurlijke obstakels en diverse fitnessmaterialen. Ik geeft korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn, maar wel uitdagend zijn.Tussen de verschillende intervaltrainingen worden er kleine stukjes gelopen. De groepen zullen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers.

TARIEVEN

Strippenkaart
25,- euro
5 Lessen
1 les per week
19,50 euro
per Maand
Onbeperkt lessen
27,50 euro
per Maand

PARTNERS